Delikatesser Falkenberg

Något för alla smaker 

Letar Du efter delikatesser i Falkenberg? Då kan det löna sig att göra ett besök på Ting & Tanke på Nygatan. Är Du sugen på att prova någon ny delikatess själv eller skall Du ge bort en delikatess i present. Ja vilket som, så hjälper vi dig att hitta den som passar bäst.

Att ge bort delikatesser i present är ofta uppskattat och vi har något för alla smaker. Det blir liksom flera upplevelser på en gång. Både smak, doft och känsla.

Delikatesser från kända märken

I vår butik här i Falkenberg kan Du hitta delikatesser i form av kaffe & the från Johan & Nyström, Aftek och Åsö. En annan delikatess är våra kryddor, oljor och risotto från LeSpice i Båstad. Falkenbergarna är duktiga på att uppmärksamma varandra och ofta får vi äran att sätta ihop olika delikatesspresenter. Vi kombinerar då godis med kaffe/the och inte helt sällan en ljuslykta, en handduk eller en färgglad servett.

Malvia är en av våra leverantörer när det gäller praliner, fudge och karameller. Med en delikatess från Malvia så har man säkrat succén.

Skall Du ge en delikatess till den yngre generationen kan det kanske passa med en pasta gjord av durumvete tillsammans med en god tomatsås.