Heminredning Falkenberg

Inredningsdetaljer som ger ditt hem karaktär 

Söker Du heminredning i Falkenberg så rekommenderar jag dig ett besök hos oss på Ting & Tanke. Ting & Tanke har funnits i Falkenberg ca 40 år. Från början hette butiken, Törngrens krukmakeri. Även då kunde man köpa heminredning i butiken men då var övervägande sortimentet krukor, skålar, gycklarkrus och lergökar som tillverkades i krukmakeriet som också det låg i Falkenberg.

Den typ av heminredning som finns i butiken i Falkenberg idag är en blandning av hemslöjd, svensk design och design från andra länder.  Ting & Tanke i Falkenberg har under många år haft märken som Ekelunds, Klippan, House Doctor och Bengt & Lotta i sortimentet. Heminredning från Ekelunds består ofta av en härlig löpare i bomull eller en handduk med färgsprakande mönster.

Handla heminredning hos oss och stärk den lokala handeln 

Många väljer att smycka sitt hem med våra unika Falkenbergsprodukter. Handdukar, grytunderlägg, brickor och ljuslyktor. Vissa har bilder av Falkenberg andra har texter som hör ihop med Falkenberg.Har Du inte möjlighet att komma till Falkenberg för att besöka vår butik så kan Du följa oss på instagram #tingotanke. Där kan Du se exempel från vårt sortiment och också göra en beställning genom att skicka ett meddelande till oss.

På så vis kan även DU handla heminredning från Falkenberg. Om Du väljer att köpa heminredning i Falkenberg och i vår butik så bidrar Du till att den lokala handeln stärks. Idag har de små lokala butikerna stor konkurrens från näthandel och de stora galleriorna. Så det är med stor värme vi välkomnar Dig som kund till vår lilla butik. Vår butik besöks ofta av turister som önskar souvenirer och heminredning. Ofta efterfrågas också heminredning som är lokalt tillverkad i Falkenberg.