Shopping Falkenberg

Din lokala butik i Falkenberg

Är det dags för shopping i Falkenberg så finns det flera butiker i Falkenberg som kan vara kul att besöka. Shoppingen i våra städer – även i Falkenberg har ändrat karaktär under åren med pandemi och nu med krig och energikris. Men fortfarande gillar man att shoppa i verkliga butiker även om näthandeln är ett hot mot många butiker.

Att shoppa i Falkenberg innebär ofta att man besöker både klädbutiker, inredningsbutiker, konditorier och gallerior. Den typen av butiker finns i Falkenberg så det är bara att släppa loss.

När Du shoppar i Falkenberg är Du hjärtligt välkommen till Ting & Tanke på Nygatan 34 i Falkenberg. Vår butik har ett varierat sortiment som passar för shopping med olika önskemål.

Familjär shoppingupplevelse 

I vår butik jobbar vi hela tiden med att få din shoppingupplevelse att bli så värdefull som möjligt. Vi är en av de få butiker i Falkenberg som fortfarande slår in dina presenter i paket. Det gör vi för att ge dig den bästa servicen vi kan och bidra till en fin shoppingupplevelse när Du besöker Falkenberg.

Vår butik inrymmer många olika varumärken. Nämnas kan Ester & Erik, Bukowski, House doctor, Klippan, Ekelunds, Johan & Nyström, Åsö, Maileg, Meraki osv. Följ oss gärna på instagram @tingotanke.