Falkenberg shopping

Din lokala butik i Falkenberg

Är det dags för shopping i Falkenberg så finns det flera butiker i Falkenberg som kan vara kul att besöka. Shoppingen i våra städer – även i Falkenberg har ändrat karaktär under åren med pandemi och nu med krig och energikris. Men fortfarande gillar man att shoppa i verkliga butiker även om näthandeln är ett hot mot många butiker.

Att shoppa i Falkenberg innebär ofta att man besöker både klädbutiker, inredningsbutiker, konditorier och gallerior. Den typen av butiker finns i Falkenberg så det är bara att släppa loss.

När Du shoppar i Falkenberg är Du hjärtligt välkommen till Ting & Tanke på Nygatan 34 i Falkenberg. Vår butik har ett varierat sortiment som passar för shopping med olika önskemål.

En familjär shoppingupplevelse

I vår butik jobbar vi hela tiden med att få din shoppingupplevelse att bli så värdefull som möjligt. Vi är en av de få butiker i Falkenberg som fortfarande slår in dina presenter i paket. Det gör vi för att ge dig den bästa servicen vi kan och bidra till en fin shoppingupplevelse när Du besöker Falkenberg.

Vår butik inrymmer många olika varumärken. Nämnas kan Ester & Erik, Bukowski, House doctor, Klippan, Ekelunds, Johan & Nyström, Åsö, Maileg, Meraki osv. Följ oss gärna på instagram @tingotanke.

En shopping pärla på västkusten

Hit kommer turister från när och fjärran varje sommar/varje år. Man gillar småstadsidyllen med både butiker, restauranger och bagerier. Närheten till havet (Kattegatt) medför att det är lätt att sysselsätta hela familjen på semestern. Mitt i stan ligger Ting & Tanke. En butik med ca 50 år på nacken. Till en början var det en butik där Törngrens krukmakeri sålde sina produkter, bland annat lergöken. Butiken fanns i Törngrens ägo i över 30 år och sedan döptes butiken om till Ting & Tanke.

Sortimentet är inredning, presentartiklar, leksaker, kaffe och te i lösvikt och delikatesser, perfekt för en mångsidig shopping i Falkenberg. I butiken kan Du hitta bland annat produkter från Klippan, Ekelunds, Ester & Erik, Violjus, TJ produktion, Mellow design, Strömshaga, alot, Affari, Axlings, Kknekki, Bukowski, Maileg osv. Design i stort och smått – i prisklasser som passar de flesta plånböcker. Ting & Tanke är en perfekt butik att besöka när Du behöver en present. Något ”istället för en blomma”, doppresent, bröllopspresent, födelsedagspresent eller kanske en liten ”jag-gillar-dig” present. Att komma ihåg en kollega som kämpar med något oväntat behöver kanske lite uppmuntran eller grannen som har passat katten under semestern. Besök Ting & Tanke – så hjälps vi åt att hitta det Du söker. 

Vi ser fram emot ditt besök i Falkenberg. För att din vistelse skall bli så matnyttig som möjligt vill vi på Ting & Tanke ge dig några tips på butiker vi tycker att Du inte skall missa när Du ändå är på besök i stan. 

Engelsons

En butik som ligger lite utanför själva stadskärnan är Engelsons. Här kan Du hitta jakt- och fritidskläder samt utrustning och skor till aktiva jägare, hund- och friluftsmänniskor. Vi vill varmt rekommendera Engelsons för dig som letar efter frilufts kläder som passar till alla väder. 

Engelsons logga

Anghems

Anghems Guld kan Du köpa guld och diamanter. En traditionell guldsmedsbutik med tillhörande webshop. Egen guldsmed på plats i butiken som kan hjälpa dig med dina smyckesval.

 Anghems logga

Bröderna Johansson

En herrekiperingsaffär i centrala Falkenberg med 70 år på nacken. Här finns skräddaren på plats och ett antal märken att frossa i. Besök Bröderna Johanssons butik i stan eller varför inte deras hemsida? Oavsett tror vi att ni kommer att hitta något som passar er stil och smak!

Bröderna Johanssons logga

Stålboms konditori

Att shoppa kräver energi. Då behöver man äta. Vem vill inte ha kaffe å bulle eller kanske en god macka? Stålboms konditori på Arvidstorpsvägen kan Du både köpa bakverk och matbröd och glass. Slå dig ner med en kopp kaffe i trädgården eller inne i cafét.

  Stålboms logga

Butik Nygatan

Är du kvinna och ute efter nytt att sätta på dig, då rekommenderar jag ett besök hos Butik Nygatan. Här hittar Du märken som New house, I say, Part two. En liten butik med personal som kan ge dig de finaste rekommendationerna. Ett varierat sortiment som passar många.

Butik Nygatans logga